Onderzoekers - Monika Tyagi

Monika TyagiMonika Tyagi leidt onze afdeling productonderzoek en -ontwikkeling. Ze heeft meer dan 10 jaar ervaring op het gebied van gezondheid en welzijn en is erg gepassioneerd over het ontwikkelen van nieuwe producten die aansluiten bij de visie van het bedrijf.

Ze verdiept zich graag in onderzoek en onderzoekt hoe plantaardige producten en andere voedingssupplementen gebruikt kunnen worden als preventieve strategie om gezonder en gelukkiger te leven. Al van jongs af aan wilde Monika werken in de alternatieve gezondheids en supplementenindustrie.

In haar eigen woorden: "Ik doe iets waar ik absoluut van hou en het is een opwindende tijd om in de gezondheids- en voedingssector te werken. Mensen worden bewuster en proactiever in hun benadering van gezondheid. Ze begrijpen hoe voedingstekorten, stress en ontstekingen chronische gezondheidsproblemen kunnen uitlokken. Meer dan ooit staan ze open voor verschillende methoden om hun gezondheidsdoelen te bereiken en stress, depressie, pijn en andere problemen te overwinnen met behulp van vitaminen, mineralen, kruiden en antioxidanten. En werken in dit opwindende veld heeft mijn leven verrijkt en mijn hart gevuld met vreugde en dankbaarheid."

Monika is ervan overtuigd dat een gezond dieet en gezonde voeding de basis vormen voor een goede gezondheid. Ze begrijpt ook dat de juiste informatie over natuurlijke en alternatieve gezondheidstherapieën mensen kan helpen gezondere keuzes te maken die duurzaam, preventief en betaalbaar zijn. Met dit doel voor ogen schrijft ze ook informatieve blogs van hoge kwaliteit die onze lezers helpen om op de hoogte te blijven, antwoorden te krijgen en geïnspireerd te worden om gezond te leven.

Ze vindt het schrijven over gezondheidsthema's erg bevredigend en heeft ook verschillende kleine boeken ontwikkeld over onderwerpen als de 'Dangers of artificial food colours', 'Dangers of artificial sweeteners', 'Truth about GMO foods', en 'How to reduce cholesterol naturally'.

Ze heeft uitgebreid onderzoek gedaan naar vitamine C, vitamine D3 en magnesium en kruiden, en uitgebreid geschreven over hoe deze micronutriënten en fytochemicaliën strategisch kunnen worden gebruikt, op zichzelf of in combinatie met conventionele behandelingen, om een breed scala aan gezondheidsproblemen te voorkomen en te beheersen.

Monika heeft een master in scheikunde, een postgraduaat in journalistiek en een certificering in Instructional Designing. Daarvoor heeft ze meer dan 9 jaar bij Accenture gewerkt als communicatie- en marketingmedewerker en bij het Children's Museum of Indianapolis (VS) als galerietolk.

Footer image

© 2024 SANUSq Health - NL, Powered by Shopify

    Login

    Wachtwoord vergeten?

    Heb je nog geen account?
    Maak gratis een account aan en geniet van vele voordelen.