Over ons

A health group of people

Je hebt een druk leven, maar wij willen graag dat je even pauze neemt en nadenkt

Heb je je ooit afgevraagd waarom elke andere persoon die je ontmoet worstelt met één of ander chronisch gezondheidsprobleem? Waarom voelen de meesten van ons zich altijd angstig en gestrest? Overal waar je kijkt zie je mensen wegzakken in een depressie of klagen over rugpijn, vermoeidheid, gewichtstoename, abnormale suikerspiegel, hoge bloeddruk of hormonale problemen.

Langdurige chronische aandoeningen kunnen iemands vermogen om een volwaardig, gezond en productief leven te leiden beperken. Bovendien brengen deze gezondheidsproblemen een ongelooflijk hoge financiële last met zich mee en verhogen ze de kosten voor de gezondheidszorg.

Wat is er zo vreselijk misgegaan met onze gezondheid?

Feit is dat voedingstekorten steeds vaker voorkomen. En om het nog erger te maken, hebben een constante staat van stress, slechte voedingskeuzes, blootstelling aan schadelijke chemicaliën en chronische infecties de neiging om ons lichaam te beroven van belangrijke voedingsstoffen en antioxidanten, waardoor onze gezondheid verder in gevaar komt.

Wist je dat een chronisch tekort aan vitamine D je risico op schildklieraandoeningen kan verhogen? Of dat een ernstig laag magnesiumgehalte symptomen van stress en angst kan veroorzaken? Langdurige voedingstekorten kunnen leiden tot chemische onevenwichtigheden in het lichaam, ernstige gezondheidsaandoeningen en symptomen zoals onverklaarbare vermoeidheid, migraine, een laag energieniveau, depressie en pijnen overal het hele lichaam.

Het handhaven van gezonde niveaus van voedingsstoffen en antioxidanten in het lichaam is de sleutel tot het voorkomen en beheersen van veel gezondheidsproblemen. Het zorgt ook voor een gezonde balans in lichaam, geest en ziel, wat de basis is van een gezond en gelukkig leven.

Hoe ben je van plan gezond te blijven?

SANUSq Health brengt je een zorgvuldig en doordacht assortiment van natuurlijke producten om ervoor te zorgen dat je uitgerust bent om met alle chaos en hectiek om je heen om te gaan. Onze natuurlijke, GMO- en soja-vrije producten zullen je zeker de extra ondersteuning geven die je lichaam nodig heeft om stress te beheersen, chronische ziekten te voorkomen en zichzelf te genezen en herstellen zonder dat je later je toevlucht hoeft te nemen tot giftige medicijnen.

Wij geloven sterk in het aanbieden van producten die gericht zijn op gezondheid en niet op ziekten en symptomen. In combinatie met gezonde voeding, een gezonde levensstijl en een goede nachtrust helpen onze natuurlijke voedingssupplementen je te genieten van een holistisch gezond en vitaal leven.

Naast onze producten hebben we een uitgebreid blog dat diepgaande inzichten geeft in verschillende gezondheidskwesties, voeding en gezond leven. Onze zeer goed onderzochte berichtgeving gaan dieper in op hoe stress en voedingstekorten verband kunnen houden met de meeste chronische ziekten, die gemakkelijk voorkomen kunnen worden.

Met onze producten en informatieve artikelen zien we onszelf een verschil maken in de manier waarop mensen voeding zien als een effectief en betaalbaar medium om een aantal van hun gezondheidsproblemen te voorkomen en te beheersen.

....

 • De producten van het merk SANUSq bieden een uitgelezen verzameling liposomale vitaminen, mineralen en antioxidanten om je te helpen je zelf gezond te houden. We bieden ook biologisch geteelde adaptogene kruiden en medicinale paddenstoelen. Deze worden zeer gewaardeerd om hun nutritionele en medicinale eigenschappen en staan vooral bekend om hun vermogen om balans in het lichaam te brengen, zodat je op een natuurlijke manier gewapend bent om stress, vermoeidheid en ziektes op afstand te houden.

 • Ons merk Bonne Sante Liposome richt zich op het aanbieden van geavanceerde liposomale supplementen - ontworpen met de revolutionaire liposomaal ingekapselde technologie. Liposomale supplementen staan erom bekend dat ze een betere voedingswaarde leveren dan hun traditionele tegenhangers.

  Met deze technologie hebben je cellen en weefsels meer toegang tot de voedingsstoffen, die niet verloren gaan of verspild worden tijdens de spijsvertering. Met een hogere biologische beschikbaarheid en betere opname van voedingsstoffen beloven onze liposomale supplementen je betere gezondheidsresultaten en voordelen.

 • Onze kruidenproducten zijn gemaakt van pure kruiden, die bekend staan om hun verbazingwekkende geneeskrachtige en preventieve eigenschappen. Onze kruidenproducten zijn afgeleid van biologisch geteelde kruiden en plantaardige producten en zijn ontworpen om ontstekingen te verminderen, de immuniteit te verbeteren en natuurlijke voedings- en antioxidantondersteuning te bieden.

  Probeer onze voedingssupplementen op basis van kruiden eens als je je holistische welzijn wilt verbeteren. Deze producten worden streng getest op alle controlepunten en zijn vrij van chemicaliën en additieven.

Footer image

© 2024 SANUSq Health - NL, Powered by Shopify

  Login

  Wachtwoord vergeten?

  Heb je nog geen account?
  Maak gratis een account aan en geniet van vele voordelen.