SANUSq Health: Kruiden supplementen

Een gezond en gelukkig gezin

Mijn reis op het gebied van gezondheid en voeding is zeer de moeite waard geweest en heeft mijn leven veranderd, zowel persoonlijk als professioneel.

Deze reis is ook een openbaring geweest, met zoveel mythes die zijn ontkracht, oude kennis die opnieuw is geëvalueerd en nieuwe feiten die zijn ontdekt. Als ik één ding met jullie kan delen, dan is het dit: ons lichaam heeft een ongelooflijk vermogen om zichzelf te herstellen, te verjongen en te genezen. Maar hoe kun je je lichaam helpen dit doel te bereiken?

Toen we ons liposomale productassortiment lanceerden, was dat precies het uitgangspunt: het lichaam ondersteunen in zijn vermogen tot zelfgenezing en zelfherstel met behulp van vitaminen, mineralen en antioxidanten.

Tegenwoordig worden we voortdurend blootgesteld aan vervuilende en giftige stoffen in de vorm van bewerkte voedingsmiddelen, medicijnen en chemisch beladen cosmetica en persoonlijke verzorgingsproducten. We zijn meer gestrest dan ooit tevoren, zowel mentaal, fysiek als emotioneel. Al deze externe triggers belasten het lichaam en onttrekken vitaminen en mineralen aan het lichaam, wat leidt tot chronische tekorten, onbalans en oxidatieve schade.

Het is hoog tijd om deze tekorten aan te pakken en het lichaam extra versterking/ondersteuning te geven om deze schade te bestrijden.

Klik hier om ons assortiment SANUSq Botanique kruidenproducten te bekijken en lees in het bijzonder de voordelen van elk product.

Langdurige, ongeadresseerde voedingstekorten kunnen ontstekingen en ziektes in het lichaam veroorzaken. Het verhoogt ook het risico op vroegtijdige veroudering en vermindert de kwaliteit van je leven. Of het nu vitamine C, vitamine D3, CoQ10, resveratrol of magnesium is, elke micronutriënt of verbinding werkt op zijn eigen speciale/unieke manier om het lichaam in balans te houden en het in staat te stellen schade te herstellen, vroegtijdige veroudering tegen te gaan en het ontstaan van chronische kwalen uit te stellen.

Wat is de volgende stap? Deze vraag was niet alleen belangrijk voor ons om ons bedrijf en onze visie uit te breiden, maar ook om onze klanten te helpen. Er zat zoveel meer achter deze eenvoudige vraag.

In de wereld waar veel wegen ons leiden in de richting van medische behandelingen die soms onnodig, duur en zelfs schadelijk zijn - om nog maar te zwijgen van contraproductief in sommige gevallen (cholesterolverlagers, iemand?) - wisten we dat we iets extra's nodig hadden, iets meer dat de onderliggende oorzaak kan aanpakken en niet alleen de symptomen behandelt met medicijnen die ernstige bijwerkingen hebben. Dus, wat nu?

Nadat we vitamines, mineralen en andere antioxidanten op de markt hadden gebracht, was het de wereld van de kruiden die zoveel voor ons in petto had. Het klonk logisch. Het leek natuurlijk. En het leek niet meer dan logisch om deze stap te zetten.

We hadden mensen om ons heen al zien overstappen op natuurlijke alternatieven, zoals curcumine en ashwagandha, om hun pijn te beheersen en hun stress en angst te verlichten.

In ons pilot-programma hebben we na vele maanden onderzoek besloten om een aantal zeer speciale kruiden te introduceren die zeer gewaardeerd worden om hun helende werking. Bijvoorbeeld bhumi amla voor lever en detox, brahmi voor cognitieve gezondheid, ashwagandha voor stress en curcumine voor pijn en ontstekingen, en enkele die bekend staan om hun uitstekende voedingsprofiel, bijvoorbeeld moringa.

Kruiden zijn een rijke bron van bioactieve stoffen, vitaminen en sporenmineralen. Als deze kruiden samen met een gezond dieet, voldoende slaap en regelmatige lichaamsbeweging worden gebruikt, kunnen ze het lichaam helpen zijn interne balans te bereiken.  

Wat nog fantastischer is, is dat we onze producten als enkelvoudige kruiden op de markt hebben gebracht. En al deze enkelvoudige kruiden kunnen op zoveel spannende manieren gecombineerd worden om er maximaal profijt en voordeel uit te halen. Je kunt Ashwagandha kiezen tegen stress en angst en Brahmi voor het verbeteren van je geheugen en concentratie. Of je kunt beide kruiden combineren om het best mogelijke pakket voor je mentale welzijn te krijgen. Wil je nog wat meer pit aan dit pakket toevoegen? Je kunt kurkuma aan deze combinatie toevoegen om een allround bundel te maken voor de gezondheid van je hersenen, compleet met zijn anti-stress, anti-angst, ontstekingsremmende en geheugenversterkende krachten.

We hebben een aantal geweldige combinaties te bieden, bijvoorbeeld Immunity Booster (Giloy, Ashwagandha, Kurkuma); Gewrichtsbescherming (Shallaki, Kurkuma, Ashwagandha), Natuurlijke Detox (Bhumi Amla, Kurkuma, Gokshura) en Multi-vitamine (Moringa, Ashwagandha, Shatavari).

Onze klanten en vrienden vroegen ons: waarom verkopen jullie pure kruiden en geen extracten? Onze supplementen zijn gemaakt van pure, organische kruiden die geladen zijn met een variërende mate van bioactieve bestanddelen. Op dit moment verkopen we geen supplementen op basis van extracten, omdat hierbij één specifieke bioactieve stof uit elk kruid wordt geïsoleerd en geconcentreerd. Dit proces verwijdert andere belangrijke componenten die bijdragen aan de algehele activiteit van het kruid of het deel van het kruid dat is gebruikt, of ziet deze over het hoofd. Standaardisatie gaat ten koste van andere verbindingen in het kruid die net zo heilzaam zijn.

Bij SANUSq geloven we sterk dat het veranderen van de natuurlijke balans van het kruid een negatief effect heeft op zowel de werkzaamheid als de veiligheid.

Planten en medicinale kruiden bevatten een complexe combinatie van bioactieve bestanddelen, mineralen en vitamines die elk hun eigen gezondheidsvoordelen hebben. Maar deze componenten werken met elkaar samen op een manier die de voordelen maximaliseert en de bijwerkingen van het kruid minimaliseert. Deze interactie van verschillende componenten is verantwoordelijk voor de "volledige spectrum" therapeutische waarde. Het is hoogst onzeker of het verwijderen en concentreren op één bestanddeel nog steeds de essentie van het kruid kan behouden en alle voordelen kan bieden waar het kruid bekend om staat. Betekent dit dat extracten niet nuttig zijn? Extracten kunnen enorm nuttig zijn bij het ondersteunen van veel chronische gezondheidsaandoeningen, maar als je ziektes wilt voorkomen, je gezondheid op peil wilt houden en het natuurlijke vermogen om slijtage te herstellen wilt herstellen, kun je kruiden het beste in hun meest natuurlijke vorm consumeren.

Onze reis werd ondersteund door zeer gelijkgestemde en toegewijde experts die onze passie en interesse deelden:

Dr. Ajay Kumar uit India, een opgeleide en gecertificeerde Bachelor in Ayurveda Geneeskunde en Chirurgie, heeft ons bij elke stap begeleid. Dr. Ajay zit als consultant in ons panel van deskundigen en hij is gespecialiseerd in de behandeling van schildklieraandoeningen, diabetes, leveraandoeningen, chronische nieraandoeningen, onvruchtbaarheid, reumatoïde artritis en huidaandoeningen met behulp van Ayurveda, een traditioneel systeem van geneeskunde dat sterk steunt op kruiden, voeding en levensstijlinterventies om een gezond en levendig leven te helpen leiden. Hij was bijzonder gul met het delen van zijn kennis, ervaring en onderzoek naar kruiden. En daar zijn we hem heel dankbaar voor.

Monika Tyagi, die een master in scheikunde heeft, leidt onze onderzoeks- en ontwikkelingsafdeling. Ze heeft 9 jaar ervaring op het gebied van gezondheid en voeding - Vitamine D en magnesium zijn de afgelopen 8 jaar de kern van haar onderzoek geweest. Ze is ook erg gepassioneerd over het schrijven van artikelen en informatieve blogs, waarbij haar materiedeskundigheid ligt in onderwerpen als chronische ontstekingen, hart- en vaatziekten, diabetes, artritis en cholesterol. Monika heeft een aantal e-boeken geschreven over verschillende onderwerpen, zoals 'Gevaren van kunstmatige voedingskleurstoffen', 'Gevaren van kunstmatige zoetstoffen', 'Waarheid over GGO-voedsel' en 'Hoe verlaag je cholesterol op natuurlijke wijze'.

Ik wens u het allerbeste voor uw gezondheid op uw voorwaarden,

Kel STUART, Founder

 

Footer image

© 2024 SANUSq Health - NL, Powered by Shopify

    Login

    Wachtwoord vergeten?

    Heb je nog geen account?
    Maak gratis een account aan en geniet van vele voordelen.