Onderzoekers - Dr. Ajay Kumar

Specialist in ayurveda ne chronische aandoeningen dr. ayay kumarDr. Ajay Kumar is gespecialiseerd in het behandelen van veel chronische aandoeningen zoals rond de schildklier, diabetes, leveraandoeningen, chronische nieraandoeningen, onvruchtbaarheid, reumatoïde artritis en huidaandoeningen met behulp van het traditionele Ayurveda geneeskunde systeem dat gebaseerd is op kruiden, dieet en levensstijl interventies om een gezond en levendig leven te helpen leiden. Hij is een expert in het aanbieden van gepersonaliseerde Ayurvedische detox- en verjongingsprogramma's met speciale diëten, massage, yoga en kruidenformules en heeft een Bachelor in Ayurveda Geneeskunde en Chirurgie (BAMS).

 
“In Ayurveda,” aldus Dr. Ajay, “gebruiken we natuurlijke therapieën en leefstijlinterventies om twee doelen te bereiken. Ten eerste om de gezondheid en het interne evenwicht te behouden en zo toekomstige ziekten te voorkomen, en ten tweede om het evenwicht te herstellen en ziekten te behandelen. In mijn klinische ervaring heb ik gemerkt dat mensen betere resultaten boeken als ze het Ayurvedische systeem van geneeskunde integreren met hun traditionele behandeling, onder begeleiding van een gecertificeerde behandelaar. In feite geloof ik sterk dat Ayurveda een levensstijl is, en dat wanneer mensen deze levensstijl aannemen, ze minder kans hebben om ziektes te ontwikkelen.”

Dr. Ajay heeft een uitgebreide kennis van kruiden en over hoe verschillende kruidenformules kunnen worden gebruikt om te genezen, symptomen te verminderen en het evenwicht in beschadigde cellen te herstellen. Dr. Ajay heeft zijn twee passies - Ayurveda en lesgeven - gecombineerd om bewustzijn te creëren over hoe kruiden, yoga en meditatie gebruikt kunnen worden om je gezondheid te behouden en veel chronische aandoeningen te voorkomen. Met zijn opleiding, klinische ervaring en diepgaande kennis van (eeuwenoude) verjongingstherapieën heeft hij veel mensen in alle leeftijdsgroepen geholpen om een gezond en bevredigend leven te leiden.

Dr. Ajay gelooft dat er meer in het leven is dan alleen je eigen ding doen en aan je eigen prioriteiten denken. Hij is voortdurend op zoek naar manieren om het leven van zijn patiënten te verbeteren. Hij is vrijwilliger bij plaatselijke opvanghuizen en geeft gratis consulten en medicijnen aan daklozen en mensen met beperkte middelen.

 

Footer image

© 2024 SANUSq Health - NL, Powered by Shopify

    Login

    Wachtwoord vergeten?

    Heb je nog geen account?
    Maak gratis een account aan en geniet van vele voordelen.